Poliüretan Sprey Köpük Malatya Çatılarda ve çatı boşluklarında hava geçisini engeller. Bu durum çatılarda ısı yalıtımıyla birlikte su ve ses yalıtımı da sağlar.
Çatı izolasyonu için yüksek kaliteli Poliüretan malzemeler suya ve neme dayanıklıdır. Çürümez ve koku yapmaz. Doğru kalitede bir Poliüretan sprey malzeme diğer ısı yalıtım malzemeleriyle kıyaslandığında ısı iletkenliği endüşük olanlardan biridir. Buna ek olarak uygulandıktan sonra genişleyen hacmi, hava boşluklarını ortadan kaldırır ve onu mükemmel bir yalıtım malzemesi yapar.
Teras izolasyonu için, yapı durumuna göre özel indirimlerimiz den faydalanın, ücretsiz keşif için bizimle iletişime geçiniz
Malatya Çatı İçi izolasyonunda kesin çözüm sprey poliüretan köpük çatınız içerisinde kesin çözüm sağlar diğer yalıtım ürünlerinden kat kat daha fazla yalıtım sağlar ek yeri olmayan ısı köprüleri oluşturmayan bir yalıtım ürünüdür.
Çatınız da oluşan su sızıntılarını yaşam alanlarınıza ulaşmasını engeller üzerinde çok rahat yürüye bilirsiniz.
Tavanlarda oluşan nem,küf,kabarmaları kesin olarak engeller ürünümüz 30 yıl firma garantilidir.
Çatı izolasyonu için bizimle iletişime geçebilirsiniz
İLETİŞİM NUMARALARIMIZ
05303264423
04223260544
05063065255
Poliüretan Sprey Köpük Malatya
Poliüretan karbamat bağlantıları ile birleştirilen organik üniteler zincirinden oluşan bir polimerdir.
Esnek ve esnemeyen köpükler, dayanıklı elastomerler ve yüksek performanslı yapıştırıcılar, sentetik lifler, contalar, halıların alt kısmı ve sert plastik yapımında kullanılırlar.
Esnek poliüretan köpükler, poliüretan süngerler olarak da bilinirler ve yataklarda, mobilyalarda konfor malzemesi olarak vazgeçilmezdirler. Esnemeyen köpükler ise daha çok ısı ve ses izolasyonunda kullanılırlar.
Poliüretan ürünlere çoğu zaman üretanlar da denir. Ancak etil karbamat olarak da bilinen özel üretan maddesi ile karıştırılmamalıdır. Poliüretanlar etil karbamattan yapılmaz ve onu içermezler.
Poliüretanlar ilk kez Alman bilim adamı Otto Bayer tarafından 1937 yılında sentezlenmiş ve diizosiyanatın, diol ile reaksiyonuyla elde edilmiştir.
Eğer ortamda su da varsa diizosiyanatın bir kısmı diol ile polimerleşirken küçük bir kısmı da su ile gaz (karbondioksit) çıkışı reaksiyonu vererek gözenekli
poliüretan yapıyı (köpük veya sünger yapısı) meydana getirir.
Olgunlaşma süresi (24-72 saat) sonunda oldukça sağlam bir polimer yapı elde edilir.
Daha sonraları diollerin yerini daha büyük molekül ağırlıklı, polieter veya poliester yapısındaki polioller almıştır.
Bu şekilde oluşan poliüretan daha sağlam ve daha esnek bir elastomer oluşturur.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Poli%C3%BCretan
Adıyaman,teras,izolasyonu,dam,çatı,sprey,köpük
kardeşler yapı mantolama